زهرات البستان
ا
الجمبرى الحار 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الجمبرى الحار 829894
ادارة المنتدي الجمبرى الحار 103798
زهرات البستان
ا
الجمبرى الحار 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الجمبرى الحار 829894
ادارة المنتدي الجمبرى الحار 103798
زهرات البستان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

زهرات البستان


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الجمبرى الحار

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin



الساعة الأن :
عدد المساهمات : 1594
زهرات : 8150
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 08/01/2013
العمر : 27

الجمبرى الحار Empty
مُساهمةموضوع: الجمبرى الحار   الجمبرى الحار Emptyالأحد يناير 27, 2013 3:56 am

الجمبرى الحار
المكونات
نصف كيلو جمبرى بيبى او وسط مقشر ومنظف
4 فص ثوم مفروم
1 بصله مفرومه
2 فلفل حامى مقطع كاريه
فلفل الوان مقطع كاريه
نصف كوب كاتشب
نصف كوب هوت صوص
كوب عصير طماطم
معلقه كمون
معلقه كزبره ناشفه
2 معلقه خل
عصير ليمونه
ملح وفلفل اسود
1 معلقه شطه بودره
شبت مفروم

الطريقه
فى طاسه على النار
فيها شويه زيت بحط البصل والثوم لحد مالونهم يبتدى يحمر معايا وتكون الطاسه سخنه جدا بننزل بالجمبرى وبنلف سوتيه كويس بعد كده بنزل عليهم بالكمون والكزبره بعد كده الفلفل الالوان وراهم على طول الخل وعصير الطماطم مع التقليب المستمر بعد كده بننزل بالكاتشب والهوت صوص مع التقليب بعد كده بتبل بالملح والفلفل والشطه واخر حاجه بحطها هى الفلفل الحامى وعصير الليمون والشبت وبرفعه من ع النار على طول لانه مش بياخد سوى كتير وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://zahrat.ahlamontada.net
 
الجمبرى الحار
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» سبرنج رول الجمبرى
» الجمبرى بالكريمه والجبنه
» سندوتش الجمبرى الفرايد
» الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
زهرات البستان :: .:: قسم الأسرة ::. :: الأكلات الشهية-
انتقل الى: