زهرات البستان
ا
الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه   613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه   829894
ادارة المنتدي الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه   103798
زهرات البستان
ا
الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه   613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه   829894
ادارة المنتدي الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه   103798
زهرات البستان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

زهرات البستان


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin



الساعة الأن :
عدد المساهمات : 1594
زهرات : 8150
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 08/01/2013
العمر : 27

الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه   Empty
مُساهمةموضوع: الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه    الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه   Emptyالخميس فبراير 21, 2013 7:54 pm

الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه
هنجيب الجمبرى وياريت يكون الحجم الكبير او المتوسط وبعد كده ننضفه كويس وطريقه تنضيف الجمبرى كالاتى بمسك الجمبرى من ظهره وبفتح بالسكينه الصغيره بطول ظهر الجمبرى وبشيل اللى جوه الظهره بعد كده بغسل الجمبرى وبسيب القشر والراس طبعا لانه مشوى
المارنيه بتاع الجمبرى وده اهم حاجه هو ده اللى عايزكم تاخدوا بالكم منه اوى
شبت مفروم وكزبره خضرا مفرومه عصير ليمون مسطرده والمسطرده مستحبه اوى فى الاسماك عموما وثوم مفروم ملح فلفل ابيض كمون كزبره ناشفه زيت بسيط اوى عشان خلط المارنيه وبخلط كل المكونات دى مع بعضها
مرحله التتبيل بمسك الجمبرى واحده واحده واحط مارنيه من اللى انا عملته ده فى مكان ظهر الجمبرى المفتوح طبعا بعد التنظيف وبعد كده بحط الجمبرى فى باقى المارنيه او التتبيله واسيبه حوالى نصف ساعه فى التتبيله مش اكتر من كده عشان الجمبرى مش يتهرى منى وبعدين على الجريله وببتدى اشوى الجمبرى واللى مش عنده جريله ممكن طاسه فى زيت بسيط اوى وياريت الجمبرى مش يستوى زياده مننا لانه فايدته بتقل جدا لو استوى اكتر من اللازم يعنى مش اكتر من 5 دقايق على الجريله على درجه حراره متوسطه ويكون لونه زى مهوريكوا فى الصوره كده اتمنى ان الطريقه تكون سهله وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://zahrat.ahlamontada.net
 
الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الكفته المشويه بطريقه سهله جدا ومبسطه
» السمان المشوى
» الارز الاصفر البسمتى (تكا استايل) بطريقه ولا اسهل
» سبرنج رول الجمبرى
» الجمبرى الحار

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
زهرات البستان :: .:: قسم الأسرة ::. :: الأكلات الشهية-
انتقل الى: