زهرات البستان
ا
السمان المشوى   613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا السمان المشوى   829894
ادارة المنتدي السمان المشوى   103798
زهرات البستان
ا
السمان المشوى   613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا السمان المشوى   829894
ادارة المنتدي السمان المشوى   103798
زهرات البستان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

زهرات البستان


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 السمان المشوى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin



الساعة الأن :
عدد المساهمات : 1594
زهرات : 8150
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 08/01/2013
العمر : 27

السمان المشوى   Empty
مُساهمةموضوع: السمان المشوى    السمان المشوى   Emptyالسبت يناير 12, 2013 11:01 pm

السمان المشوى
المكونات
عدد 6 سمان
1 كوب خل
2 لتر مايه
هنفتح السمانه من سلسله الظهر وبعدين ندق عليها بسكينه او بشاكوش مطبخ عشان انا عايز العظم بتاعها يتفتت شويه وبعدين هنقعهم فى المايه مع الخل واسيبهم لحد ما اجهز التتبيله الجميله
مكونات التتبيله
1 بصله كبيره
1 حبه طماطم كبيره
1 فلفل رومى كبير
نصف كوب خل
نصف كوب زيت
2 معلقه مسطرده
1 معلقه زر ورد
نصف حبه جوز الطيب
5 حبه حبهان
4 فص ثوم
5 ورق لوره
2 معلقه كاتشب
1 معلقه بابريكا
1 معلقه كزبره ناشفه
5 حبه قرنفل
ملح وفلفل اسود
وهضرب كل المكونات دى مع بعضها فى الخلاط لحد ما تتجانس
الطريقه
هشيل السمان من المايه والخل واغسله تانى كويس بمايه وبعدين هحطه فى التتبيله دى من قبلها بيوم يعنى لو هعمل السمان بكره ان شاء الله يبقى لازم ابيته فى المارنيه ده النهارده وبعدين تانى يوم هنشويه على الشوايه الفحم او ممكن فى طاسه وممكن كمان فى الفرن وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://zahrat.ahlamontada.net
 
السمان المشوى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
زهرات البستان :: .:: قسم الأسرة ::. :: الأكلات الشهية-
انتقل الى: