زهرات البستان
ا
الجمبرى بالكريمه والجبنه   613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الجمبرى بالكريمه والجبنه   829894
ادارة المنتدي الجمبرى بالكريمه والجبنه   103798
زهرات البستان
ا
الجمبرى بالكريمه والجبنه   613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الجمبرى بالكريمه والجبنه   829894
ادارة المنتدي الجمبرى بالكريمه والجبنه   103798
زهرات البستان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

زهرات البستان


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الجمبرى بالكريمه والجبنه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin



الساعة الأن :
عدد المساهمات : 1594
زهرات : 8150
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 08/01/2013
العمر : 27

الجمبرى بالكريمه والجبنه   Empty
مُساهمةموضوع: الجمبرى بالكريمه والجبنه    الجمبرى بالكريمه والجبنه   Emptyالسبت يناير 12, 2013 10:43 pm

الجمبرى بالكريمه والجبنه
1 كيلو جمبرى وسط متقشر ومتنضف
1 بصله مفرومه
نصف فنجان هوت صوص
1 معلقه كبيره كمون
1 معلقه كبيره كزبره ناشفه
1 معلقه مسطرده
نصف فنجان عصير ليمون
1 معلقه كبيره ثوم مفروم
1 كوب كبير كريمه لبانى
جبنه شيدر مبشوره او رومى او بارميزان اى نوع جبنه مبشوره عندك
ملح وفلفل ابيض
الطريقه ولا اسهل من كده
هنجيب الجمبرى بعد تنضيفه كويس هنضيف عليه عصير الليمون والكمون والكزبره والمسطرده والهوت صوص ونسيبه لمده 30 دقيقه
وبعد كده هنجيب حله على النار ونضيف فيها شويه زيت بسيطه وبعدين نضيف البصل مع التقليب كويس اوى لحد ماياخد اللون الدهبى نضيف الثوم مع التقليب وبعدين نصفى الجمبرى كويس ونضيفه عليهم ونقلبه لمده 3 دقايق فقط وبعدين نتبله بالملح والفلفل الابيض ونرفعه من على النار ونجهز صينيه ونحط فيها الجمبرى ونضيف عليه الكريمه اللبانى والجبنه المبشوره وندخله الفرن لمده 7 دقايق لحد الجبنه ماتاخد لون ونقدمه ساخن بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://zahrat.ahlamontada.net
 
الجمبرى بالكريمه والجبنه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شوربه الذره بالكريمه
» الجمبرى الحار
» سبرنج رول الجمبرى
» سندوتش الجمبرى الفرايد
» الجمبرى المشوى او الجريل بطريقه سهله وبسيطه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
زهرات البستان :: .:: قسم الأسرة ::. :: الأكلات الشهية-
انتقل الى: