زهرات البستان
ا
الفراخ الاندونيسي 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الفراخ الاندونيسي 829894
ادارة المنتدي الفراخ الاندونيسي 103798
زهرات البستان
ا
الفراخ الاندونيسي 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الفراخ الاندونيسي 829894
ادارة المنتدي الفراخ الاندونيسي 103798
زهرات البستان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

زهرات البستان


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الفراخ الاندونيسي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin



الساعة الأن :
عدد المساهمات : 1594
زهرات : 8150
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 08/01/2013
العمر : 27

الفراخ الاندونيسي Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ الاندونيسي   الفراخ الاندونيسي Emptyالسبت يناير 12, 2013 10:35 pm

الفراخ الاندونيسى بطريقه ولا اسهل من كده
المكونات
1 فرخه سليمه مغسوله جيدا بعصير الليمون والمايه
1 بصله مفرومه
5 ورقه لوره
5 حبه حبهان سليم
2 عود قرفه عيدان
1 معلقه جنزبيل بودره
1 معلقه كركم كبيره
2 حبه مستكه
2 معلقه كارى بودره
ملح وفلفل اسود
5 حبه قرنفل
2 مكعب ماجى
معلقه زر ورد
معلقه بشر ليمون
1 معلقه قرفه ناعمه
1 جوز الطيب مبشوره
1 معلقه كمون
1 معلقه كزبره ناشفه
4 فص ثوم مفروم
بقدونس للتجميل
جوز هند مبشوره للتجميل ودى حسب الرغبه
دى مكونات الفراخ عشان مصعبش عليكم الموضوع وتطلع معاكم الفراخ زى الصوره بظبط هنعمل الفراخ الاول ونعمل الارز بعد كده
الطريقه فى حله كبيره عشان مساحه الفرخه هحط شويه زيت بسيطه بعد كده هحط البصل المفروم واقلب كويس اوى وبعدين الثوم وبعدين الكارى والكركم مع التقليب كويس جدا بعد كده هضيف كل التوابل اللى قلت عليها مع التقليب المستمر يعد كده هضيف حوالى 2 كوب ماء كبير وهلاحظ ان اللون بقى اصفر وده اللى انا عايزه بعد كده هضيف مكعبين ماجى وعند الغليان هسقط الفرخه السليمه
بعد كده هسيب الفرخه لحد متستوى وبعد متستوى هرفعها من ع النار
وفى نفس الحله دى وبنفس الشوربه الجميله اللذيذه دى هعمل الارز البسمتى بعد مرفع الفرخه هجيب كوبين من الارز البسمتى مغسولين كويس وبعد كده هزود شويه مايه على الشوربه دى وعند الغليان هسقط الارز واهدى النار لحد ميستوى وبعدين هغرف الفراخ بالطريقه الجميله دى وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://zahrat.ahlamontada.net
 
الفراخ الاندونيسي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شيش الفراخ التكا
» كفتة الفراخ
» الفراخ المحمره الكرسبى
» ترينجل الفراخ بالجبنه
» ترينجل الفراخ بالجبنه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
زهرات البستان :: .:: قسم الأسرة ::. :: الأكلات الشهية-
انتقل الى: