زهرات البستان
ا
الاسباجتى بصوص البولينيز  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الاسباجتى بصوص البولينيز  829894
ادارة المنتدي الاسباجتى بصوص البولينيز  103798
زهرات البستان
ا
الاسباجتى بصوص البولينيز  613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الاسباجتى بصوص البولينيز  829894
ادارة المنتدي الاسباجتى بصوص البولينيز  103798
زهرات البستان
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

زهرات البستان


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الاسباجتى بصوص البولينيز

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin



الساعة الأن :
عدد المساهمات : 1594
زهرات : 8150
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 08/01/2013
العمر : 27

الاسباجتى بصوص البولينيز  Empty
مُساهمةموضوع: الاسباجتى بصوص البولينيز    الاسباجتى بصوص البولينيز  Emptyالأحد يناير 27, 2013 3:57 am

الاسباجتى بصوص البولينيز
المكونات
1 كيلو اسباجتى مسلوقه
مكونات الصوص هتكون عباره عن
نصف كيلو لحمه مفرومه
1 بصله مفرومه
1 جزره مبشوره
1 عود كرفس مفروم
1 معلقه ثوم مفرومه
1 معلقه صغيره زعتر ومعاها 1 معلقه صغيره ريحان مفروم او بودره
ملح وفلفل اسود
1 معلقه كزبره ناشفه
نصف حبه جوز الطيب مبشوره
1 معلقه كبيره صلصه طماطم
2 كوب كبير عصير طماطم
جبنه بارميزان او رومى او شيدر مبشوره للتجميل مع معلقه بقدونس مفروم
الطريقه
فى حله على النار فيها شويه زيت هنحط اللحمه المفرومه لحد ما تتعصج معانا كويس اوى بعد كده هرفعها من على النار وهحطها فى مصفاه مطبخ كبيره عشان تصفى كل المايه بتاعتها وده مهم جدا عشان الصوص ينجح معاكى ويكون طعمه كويس بعد كده هنجيب حله تانيه ونحط فيها شويه زيت ونضيف البصل والجزر والكرفس ونقلبهم كويس اوى لحد ما البصل يبتدى لونه يتغير معانا هنضيف الثوم مع التقليب بعد كده هنضيف الكزبره الناشفه واللحمه المفرومه ونقلب كل ده مع بعضه كويس بعد كده هضيف الصلصه والطماطم على اللحمه وهتبل بالملح والفلفل والزعتر والريحان ولو لقتيها محتاجه شويه مايه ممكن تضيفى شويه مايه بسيطه وبضيف فى الاخر جوز الطيب وبسيب كل ده يغلى مع بعضه بعد كده بنغرف المكرونه فى اطباق التقديم وبنحط الصوص على الوجه وبنضيف الجبنه المبشوره وبنجمل بالبقدونس المفروم وبنقدمها ساخنه بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://zahrat.ahlamontada.net
 
الاسباجتى بصوص البولينيز
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» مكرونة بصوص التونة
» لحمة باردة بصوص المشروم
» كفته داوود باشا بصوص الكزبره والطماطم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
زهرات البستان :: .:: قسم الأسرة ::. :: الأكلات الشهية-
انتقل الى: